2019/2020 01.09.2019  -  31.08.2020
Vejledning

Aktive familier i det fri (AFIF)
GRATIS FOR MEDLEMMER 
 
Aktive familier i det fri er aktive oplevelser og træning i naturen for familier med børn i alderen 3-10 år. Mindre børn er velkomne, bare man er forberedt på at legene ikke altid er målrettet dem. Konceptet kombinerer træning, leg og kvalitetstid med familien i en stor treenighed, hvor alle har det sjovt undervejs.
 
Almene medlemmer af Dover GF deltager gratis. Er I ikke medlemmer, er I velkomne til at prøve 2 gange før I melder jer ind. Alment medlemskab koster 100 kr. om året for voksne og 50 kr. for børn. Meld jer ind her - og husk at indmelde både børn og voksne.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Forældre-Barn Fodbold (FBF)
Dover GF starter et sandkassehold op for de mindste. Kom og vær med til sjove timer med leg, fællesskab og fodbold. Sandkasseholdet er boldspil og leg for de piger og drenge i alderen 2-4 år, der gerne vil spille fodbold. Det kræver kun at man har en far, mor, onkel, tante, bedstemor eller bedstefar der har lyst til at være med : )
 
Det er Søren der står for planlægningen, med hjælp fra Viktor. Derud over har Mads Zacho meldt sig på banen som hjælpetræner. 
 
Vi glæder os til at se jer : )
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fodbold Oldboys (FBOB)
Lukket hold, kun via invitation
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fodboldfitness for Damer (FBFD)
Fodboldfitness hvor alle kan være med uanset fodbolderfaring. Vi skal gå til den, have sved på panden og blive bedre til fodbold - men først og fremmest skal vi spille bold og have det sjovt
Tilmeld/Læs mere - (1)

bueskydning (bue)
Tilmeld/Læs mere - (1)