2019/2020 01.09.2019  -  31.08.2020
Vejledning

Forældre-Barn Fodbold (FBF)
Dover GF starter et sandkassehold op for de mindste. Kom og vær med til sjove timer med leg, fællesskab og fodbold. Sandkasseholdet er boldspil og leg for de piger og drenge i alderen 2-4 år, der gerne vil spille fodbold. Det kræver kun at man har en far, mor, onkel, tante, bedstemor eller bedstefar der har lyst til at være med : )
 
Det er Søren der står for planlægningen, med hjælp fra Viktor. Derud over har Mads Zacho meldt sig på banen som hjælpetræner. 
 
Vi glæder os til at se jer : )
Tilmeld/Læs mere - (1)

Tumleholdet (Forældre og barn) (TUMLE)
Tumleholdet er for alle friske børn mellem 3 og 4 år og selvfølgelig også deres friske forældre. Vi skal lege og hygge os, alt i mens vi styrker motorikken og måske også får pulsen op. Så kom og vær med til en times sjov og få nogle gode oplevelser med dit barn. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fodbold Oldboys (FBOB)
Lukket hold, kun via invitation
Tilmeld/Læs mere - (1)

Volley (VOLL)
Volleyball: For de seje, de høje, de adrætte eller bare for dem der elsker dette sociale boldspil.Vi er en flok blandede bolsjer kvinder, mænd, øvede og mindre øvede i en skøn blanding. Fælles har vi lysten til at gi den gas og spille for sjov og, tag ikke fejl, for at vinde, og bagefter hygge os med en god snak
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spilopper 4-6 år (SP1)
Gymnastik, motorik og rytmik for de små. Vi laver sanglege og bruger hele kroppen!
Tilmeld/Læs mere - (1)

Aerob./Fitness Dance+Piloxing (AEP)
Kom og vær med til en glad, sjov, effektiv og energifyldt træningsoplevelse med svedgaranti.
 
Aerobics og fitness dance, kombineret med piloxing, er for dig, der vil have en effektiv time med høj puls, opstrammende øvelser, god musik og simpel koreografi.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fodbold mini (FBmin)
Fodbold for 1. og 2. klasse.
 
Hver torsdag fra 16 til ca. 17 er der fodboldtræning for drenge og piger i 1. og 2, klasse. Alle kan være med uanset fodbold-forudsætninger og ambitioner, og alle er velkomne til at prøvetræne, uden at det forpligter.
 
HUSK drikkedunk og frugt el. andet godt spiseligt, da ungerne har brug for et energiindtag efter en lang dag
Tilmeld/Læs mere - (1)