2017/2018 01.08.2017  -  01.09.2018
Vejledning

Aerob./Fitness Dance+Piloxing (AEP)
Kom og vær med til en glad, sjov, effektiv og energifyldt træningsoplevelse med svedgaranti.
 
Aerobics og fitness dance, kombineret med piloxing, er for dig, der vil have en effektiv time med høj puls, opstrammende øvelser, god musik og simpel koreografi.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Boldlege for børnehavebørn (BLBB)
Udendørs boldlege for børnehavebørn
Har du lyst til at lege 45 min. med dit barn hver tirsdag, så får du nu muligheden i Dover GF regi.
Vi indtager sportspladsen med tilrettelagte boldlege der mest af alt handler om at have det sjovt med den lille runde! Omdrejningspunktet er lege og aktiviteter med bolde i alle afskygninger – store som små. Det er for både piger og drenge og deres forældre.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børneyoga (YOBØ)
Kom og vær med til børne yoga. Vi øver sjove yogastillinger, danser, synger, laver børnevenlige åndedrætsøvelser, fortæller historier, lytter til hinanden og øver små meditationer… alt sammen ved at lege og have det sjovt med hinanden.
 
Forældre er velkommen men det er ikke et krav. Alder 4-8 år
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fodbold mini (FBmin)
Fodbold for 1. og 2. klasse.
 
Hver torsdag fra 16 til ca. 17 er der fodboldtræning for drenge og piger i 1. og 2, klasse. Alle kan være med uanset fodbold-forudsætninger og ambitioner, og alle er velkomne til at prøvetræne, uden at det forpligter.
 
HUSK drikkedunk og frugt el. andet godt spiseligt, da ungerne har brug for et energiindtag efter en lang dag
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Volley (VOLL)
Volleyball: For de seje, de høje, de adrætte eller bare for dem der elsker dette sociale boldspil.Vi er en flok blandede bolsjer kvinder, mænd, øvede og mindre øvede i en skøn blanding. Fælles har vi lysten til at gi den gas og spille for sjov og, tag ikke fejl, for at vinde, og bagefter hygge os med en god snak
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Forældre-Barn gymnastik 3-4 år (FBGYM)
Vi skal hoppe, løbe stærkt, danse og synge, trille, krybe, balancere og i det hele taget bare lege. Fokus er sansestimulation, motoriktræning og sjov fysisk udfoldelse sammen med mor/ far/ bedsteforælder.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)