2019/2020 01.09.2019  -  31.08.2020
Vejledning

Aktive familier i det fri (AFIF)
GRATIS FOR MEDLEMMER 
 
Aktive familier i det fri er aktive oplevelser og træning i naturen for familier med børn i alderen 3-10 år. Mindre børn er velkomne, bare man er forberedt på at legene ikke altid er målrettet dem. Konceptet kombinerer træning, leg og kvalitetstid med familien i en stor treenighed, hvor alle har det sjovt undervejs.
 
Almene medlemmer af Dover GF deltager gratis. Er I ikke medlemmer, er I velkomne til at prøve 2 gange før I melder jer ind. Alment medlemskab koster 100 kr. om året for voksne og 50 kr. for børn. Meld jer ind her - og husk at indmelde både børn og voksne.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Forældre-Barn Fodbold (FBF)
Dover GF starter et sandkassehold op for de mindste. Kom og vær med til sjove timer med leg, fællesskab og fodbold. Sandkasseholdet er boldspil og leg for de piger og drenge i alderen 2-4 år, der gerne vil spille fodbold. Det kræver kun at man har en far, mor, onkel, tante, bedstemor eller bedstefar der har lyst til at være med : )
 
Det er Søren der står for planlægningen, med hjælp fra Viktor. Derud over har Mads Zacho meldt sig på banen som hjælpetræner. 
 
Vi glæder os til at se jer : )
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fodbold Oldboys (FBOB)
Lukket hold, kun via invitation
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fodbold mini (FBmin)
Fodbold for 1. og 2. klasse.
 
Hver torsdag fra 16 til ca. 17 er der fodboldtræning for drenge og piger i 1. og 2, klasse. Alle kan være med uanset fodbold-forudsætninger og ambitioner, og alle er velkomne til at prøvetræne, uden at det forpligter.
 
HUSK drikkedunk og frugt el. andet godt spiseligt, da ungerne har brug for et energiindtag efter en lang dag
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)