(AFI1) Aktive familier i det fri
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
GRATIS FOR MEDLEMMER

Aktive familier i det fri er aktive oplevelser og træning i naturen for familier med børn i alderen 3-10 år. Mindre børn er velkomne, bare man er forberedt på at legene ikke altid er målrettet dem. Konceptet kombinerer træning, leg og kvalitetstid med familien i en stor treenighed, hvor alle har det sjovt undervejs.

Almene medlemmer af Dover GF deltager gratis. Er I ikke medlemmer, er I velkomne til at prøve 2 gange før I melder jer ind. Alment medlemskab koster 100 kr. om året for voksne og 50 kr. for børn. Meld jer ind her - og husk at indmelde både børn og voksne.
Vi mødes søndage 10-11 på Bjedstrup Skoles boldbaner. Der vil dog ikke nødvendigvis være træning hver søndag. Følg med i Facebookgruppen "Aktive Familier i det Fri Dover GF" eller på forsiden af Dover GFs website.
26.04.2020
Slutdato